Om os

Christine ejer af homeborn.dk

Mit navn er Christine Clausen, og siden da jeg fødte min første søn ved en hjemmefødsel i fødekar, oplevede jeg hvor hvor fantastisk det kan være at føde hjemme. En oplevelse jeg gerne under flere fødende.

Fødekarret var, for mig, en stor del af den gode oplevelse. Jeg mærkede på egen hånd, hvor lindrende det lune vand i mit fødekar var. Siderne på karret var stabile at læne sig op af, og håndtagene var perfekt placeret så jeg kunne bevæge mig rundt. Jeg sad godt og behageligt på den bløde bund. Og mest af alt - jeg følte mig tryg og sikker.

Min anden søn blev født på hospitalet på grund af lavt niveau af fostervand. Vi havde forberedt hjemmefødsel, og tog mange af "hjemmefødselselementerne" med på hospitalet. Hospitalsfødslen var en god oplevelse og det rette valg i situationen, står min hjemmefødsel dog som en tryg, kraftfuld og smuk oplevelse helt uden sammenligning.

Selv om det var mig der fødte, var det en fælles oplevelse sammen med min mand Eirik. Hvis ikke min "salgstale" før hjemmefødslen havde overbevist ham, så gjorde selve fødslen. Derfor har vi startet Homeborn, hvis formål er at gøre det muligt for flere trygt at føde hjemme. Karret jeg fødte i dengang, var fra La Bassine, og dette mærke forhandler vi nu med stolthed, her på Homeborn.dk.

Par der holder deres nyfødte baby efter en hjemmefødsel i fødekar

Ud over Homeborn, driver Christine også viklemærket Nordic Slings.