8 skønne fordele

8 skønne fordele

Der er utroligt mange fordele for både mor, barn og partner ved at føde hjemme. Her er 8 af de gode grunde til at vi elsker hjemmefødsler hos Homeborn - men listen er bestemt ikke udtømmende!

Tryghed

Fødslen kan være mere vellykket, hvis man føler sig tryg i eget hjem, og tryghed er en stor faktor for en god fødselsoplevelse.

Oxytocin - kærlighedshormonet

Oxytocin-niveauet er højere hjemme - Hormonet oxytocin er ansvarlig for veerne og niveauet af dette hormon øges i rolige og trygge omgivelser.

Hjemmebane

Ved en hjemmefødsel er det jer, der er på hjemmebane - I vil føle jer mere komfortable i eget hjem, og det kan gøre ventetiden lettere at klare.

Jordemoder er hos jer

Jordemoderen er altid tæt på - Når man føder hjemme, er jordemoderen kun til rådighed for jer og er aldrig væk fra stuen.

Søskende kan deltage

Bedre mulighed for, at søskende deltager i fødslen - Hjemmefødslen giver større søskende mulighed for at deltage på deres præmisser og i deres vante omgivelser.

Ingen veer i bilen

En tur i bil med veer kan være ubehagelig - I stedet kommer jordemoderen til jer. Det kan være en fordel, da kroppen ofte forsøger at nedsætte ve-produktionen under transport. Det er kendt at veer ofte aftager, når man ankommer til hospitalet.

Heller ingen biltur hjem igen!

Du slipper for turen hjem efter fødslen - Du og det nyfødte barn har en rolig start, hvor I kan blive hjemme i jeres egen seng, og slippe for at køre rundt i bil efter fødslen.

Amning hurtigere i gang

Ammeetablering - Der er meget der peger på, at amningen hurtigere og mere problemfrit kommer godt i gang ved hjemmefødsler.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.